Igen och igen…

..så börjar jag om igen. Det börjar bli tjatigt det här, att det blir så långt mellan gångerna jag skriver och att jag alltid ska förklara varför.Så nu tar jag beslutet att det var sista gången jag nämnde det, det spelar ingen roll om jag väntar ett år innan jag skriver igen. KOM DÅ PÅ NÅT NYTT TANTEN !!!

Tavlan blev färdig iallafall och jag blev ganska nöjd till slut. Tyckte under målningsprocessen att det skapades en väldigt underlig, ungdomlig tavla och jag undrade många gånger om jag hade något ouppklarat tonårsdilemma som jag behövde gå igenom. Men hade jag det så var det inte vidare djupt, för det svepte rätt obemärkt förbi. Det blev en tavla med mycket ”pill” och lekande av ”teknik” för mig. Slutresultatet är väl rätt ok, inte vad jag tänkt mig, men den växer för mig och det var en erfarenhet som jag inte skulle vilja vara utan.

Det jag mest håller på med nu är att knyta armband. Skapar för tillfället en kollektion, som dock inte fått något namn ännu, men som bla innehåller shamballa armband. Har nu, idag, knutit färdigt mitt första Mala halsband också, vilket var väldigt roligt, så jag utökar nog kollektionen med halsband med.

Nu var det meningen att jag skulle lägga upp bilder här. Men TJI fick jag. Tydligen måste jag ha ett nytt program i min laptop för att öppna bilder från min nya iphon 7. Så, jag får väl fixa det då……………..

På återseende

Ha de Cina 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *